Uitnodiging themalunch nieuwe wetgeving var

Werk je veel samen met ZZP’ers? Dan heb je per 1 mei 2016 niets meer aan de VAR verklaring en zul je over moeten stappen op de opdrachtovereenkomst. Het moet zo beter te beoordelen zijn of er een balans is in de verantwoordelijkheden van de opdrachtgever en opdrachtnemer en of er sprake is van een (fictieve) dienstbetrekking. Een goed moment om voor jezelf de balans op te maken; hoe sta jij ervoor? Kom dan naar onze compleet verzorgde themalunch.

Themalunch over Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties

Elke laatste vrijdag van de maand organiseert onze partner The AdminPeople een themalunch met een gastvoorzitter. Dit keer is de voorzitter onze collega mr. Woutje Kroneman. Zij is specialist als het gaat om de wijzigingen omtrent de VAR verklaring en de Wet Deregulering Arbeidsrelaties. Tijdens deze themalunch gaat het om de kennis die met elkaar gedeeld wordt en de inspiratie en nieuwe ideeën die deze themalunch je oplevert.

Programma 22 april 2016:

11:45 – 12:00: ontvangst met koffie en thee

12:00 – 13:45: lunch en discussie

13.45 – 14:00: afronding

Laat gratis je opdrachtovereenkomst bekijken

Na afloop van de themalunch heb je de mogelijkheid om je huidige opdrachtovereenkomst voor te leggen aan Woutje Kroneman. Ze zal je adviseren over de juistheid van het contract en geeft aan waar mogelijke verbeterpunten zitten. Zo weet je gelijk of je op de goede weg bent voor de veranderingen na 1 mei 2016.

Locatie

De themalunch vindt plaats bij The AdminPeople in Woerden op 22 april van 12:00 tot 14:00:

Trasmolenlaan 5
3447 GZ Woerden

De locatie biedt voldoende parkeergelegenheid en is snel bereikbaar vanaf de afslag Woerden A12.

Meer weten over veranderingen omtrent de VAR?

Meld je aan voor de themalunch en je bent volledig op de hoogte van alle ins en outs omtrent de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties. De gehele bijeenkomst inclusief lunch is gratis bij te wonen.

Start typing and press Enter to search