Aanvraagservice compensatie transitievergoeding

Het UWV compenseert werkgevers die werknemers met een slapend dienstverband uit dienst willen laten gaan of dat reeds hebben gedaan en daarvoor transitievergoeding moeten betalen. Deze transitievergoeding kan geheel of gedeeltelijk worden terugbetaald door het UWV. Graag helpt De Raadgevers je hierbij.

Aanvraagservice

Heb je als werkgever nog (langdurig) zieke werknemers in dienst of andere vragen over de transitievergoeding of het krijgen van compensatie van het UWV?
De Raadgevers kan helpen met het aanvragen van compensatie bij het UWV. Daarbij nemen we je het gehele traject uit handen en verzorgen van begin tot eind de afwikkeling van slapende dienstverbanden. Hierbij hoort het opmaken van een juridisch waterdichte vaststellingsovereenkomst en de behandeling van het dossier bij het UWV. Daartoe ontvang je van ons een duidelijk stappenplan met de benodigde bijlagen om de aanvraag digitaal via het UWV portal te kunnen indienen.

Voor klanten met een servicecontract bieden we deze service aan voor € 1050,– excl. BTW. Dit bespaart jou als ondernemer veel rompslomp. Gedurende het hele traject houden we je uiteraard op de hoogte van de voortgang. Neem vrijblijvend contact op!

Reeds zelf transitievergoeding betaald?

Heb je zelf het slapende dienstverband al beëindigd middels een vaststellingsovereenkomst en wil je (een gedeelte van) de transitievergoeding terugvragen? Ook voor deze situatie kunnen we je helpen. Voor € 550,– excl. BTW begeleiden we van begin tot eind de aanvraag via het werkgeversportal UWV, van de compensatie van reeds uitgekeerde transitievergoedingen bij slapende dienstverbanden.

Bel ons gerust op 088-1331133 of mail naar service@deraadgevers.nl onder vermelding van ‘compensatie transitievergoeding’

Start typing and press Enter to search