header-traditioneel-abonnementen

Basic

Met een servicecontract “Basic” voor slechts € 74,95 per maand heb je direct de beschikking over jouw eigen bedrijfsjurist. Deze jurist helpt je bij het opstellen en beoordelen van contracten, bepaalt bij een geschil, biedt incasso-ondersteuning en beantwoordt verder alle vragen op welk rechtsgebied dan ook.

Dit servicecontract bevat de volgende diensten:

Eigen bedrijfsjurist

Met dit servicecontract heb je op alle werkdagen direct de beschikking over je eigen bedrijfsjurist.  Voor vragen en overleg over alle verschillende rechtsgebieden  kan je altijd terecht bij jouw eigen aanspreekpunt.

Onbeperkt consult per telefoon of mail

Je kunt onbeperkt eerstelijns advies vragen over korte vragen die snel door ons beantwoord kunnen worden. Even overleggen brengt helderheid en behoedt je voor foute beslissingen.

Contracten check

Door jou aangeleverde contracten reviewen wij niet alleen op juridisch gebied, maar we kijken ook breder: is een contract werkbaar in de praktijk?

Incasso

De incassoservice van De Raadgevers helpt uw bedrijf met het incasseren van openstaande facturen. Klanten die slecht of niet betalen is een vaak voorkomend probleem voor bedrijven. Met de incassoservice van De Raadgevers maakt u het zichzelf een stuk gemakkelijker en bespaart u zich een hoop tijd en (negatieve) energie.

Download platform

Onze klanten kunnen contracten op diverse rechtsgebieden gratis downloaden voor eigen gebruik. Alle contracten zijn grondig getoetst door onze juristen en door u direct te gebruiken. Bij vragen is een telefoontje naar uw eigen jurist voldoende voor uw contract op maat.

Workshops

Wij organiseren workshops voor onze leden over uiteenlopende actuele juridische onderwerpen. U krijgt praktische en bruikbare tips en oplossingen waar u direct mee aan de slag kunt.

Voordelig tarief

Met het servicecontract ‘Basic’ profiteer je van een gereduceerd uurtarief van € 184,– per uur (exclusief BTW en 5% kantoorkosten) in plaats van € 229,– per uur (exclusief BTW en 5% kantoorkosten). Hiermee realiseer je al binnen enkele uren een grote besparing!

BASIC  tot 15 medewerkers

€74,95 / excl. BTW p.m.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search