header-all-in-abonnementen

All in

Een eigen bedrijfsjurist in huis, zodat je direct beschikt over juridische expertise op alle rechtsgebieden die voor jouw onderneming belangrijk zijn.
De prijs van de inzet van jouw eigen bedrijfsjurist in huis wordt bepaald door de bedrijfsomvang, het aantal medewerkers en de gewenste inzet.

Dit servicecontract bevat de volgende diensten:

Eigen bedrijfsjurist in huis

Met een vast tarief krijg je je eigen bedrijfsjurist in huis en kun je gebruik maken van alle deskundigheid die De Raadgevers biedt op alle rechtsgebieden.

De prijs stellen we in overleg vast aan de hand van de te verwachten juridische vraagstukken met als richtlijn de bedrijfsomvang aan de hand van het aantal medewerkers.

Op maat gemaakte HR-procedures

Als ondernemer en werkgever dien je allerlei voorzieningen te treffen op personeelsgebied. Met het All-inpakket ben je voorzien van de juiste ondersteuning op cruciale momenten om grote problemen te voorkomen. Je bent en blijft ook voorzien van de juiste HR-procedures zoals de klokkenluidersregeling, bezwaarprocedures en het verzuimprotocol, die periodiek worden gecheckt.

Op maat afgestemde verplichte reglementen

Iedere branche kent zijn eigen risicofactoren. Je moet als ondernemer voorbereid zijn op calamiteiten en schadeclaims met betrekking tot het personeel. Alle branchespecifieke en algemene reglementen moeten up-to-date zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een personeelshandboek.

Advies bij geschillen

We adviseren je graag over de juridische en strategische mogelijkheden om geschillen zo veel mogelijk zonder tussenkomst van de rechter op te lossen. Wanneer een rechtszaak onvermijdelijk is, staan we je graag bij.

Contracten check

Door jou aangeleverde contracten reviewen wij niet alleen op juridisch gebied, maar we kijken ook breder: is een contract werkbaar in de praktijk?

Incasso

Iedere ondernemer kent slecht betalende klanten en betwiste vorderingen, vaak omdat er kwestie is over een ondergeschikt detail van de vordering. De incassoservice van De Raadgevers maakt het u makkelijk, spaart u tijd en levert geld op. Belangrijk: vreemde ogen dwingen en de relatie met uw klant blijft intact.

Download platform

Onze abonnees kunnen contracten op diverse rechtsgebieden gratis downloaden voor eigen gebruik. Alle contracten zijn grondig getoetst door onze juristen en door u direct te gebruiken. Bij vragen is een telefoontje naar uw eigen jurist voldoende voor uw contract op maat.

Workshops

Wij organiseren workshops voor onze abonnees over uiteenlopende actuele juridische onderwerpen. U krijgt praktische en bruikbare tips en oplossingen waar u direct mee aan de slag kunt.

Juridische procedures

Met het All-in abonnement is het mogelijk juridische procedures uit handen te geven. Onder het abonnement vallen alle uren die jouw eigen bedrijfsjurist maakt. Van te voren spreken we een abonnementstarief af. Verschotten, griffierechten, deurwaarderskosten en dergelijke vallen hier niet onder.

AVG-scan en analyse

Met de AVG-scan en analyse kun je je documenten eenvoudig laten scannen op conformiteit met de AVG. Ook weet je in één oogopslag of je voldoet aan de eisen van deze strenge verordening. Met een helder advies weet je waar je staat. Zo worden hoge boetes van de Autoriteit Persoonsgegevens voorkomen.

ALL IN – maatwerk

V.a. € 330,- / excl. BTW p.m.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search