Onze werkwijze

Iedere ondernemer stuit regelmatig op juridische vragen. Dat hoeven nog geen problemen te zijn, maar ze kunnen het wel worden. Daarom is samenwerking op basis van een juridisch abonnement met De Raadgevers zo’n uitkomst. Tegen geringe vaste kosten ben je permanent verzekerd van deskundige ondersteuning bij onder andere het opstellen of aanpassen van algemene voorwaarden, contracten en overeenkomsten, bij reorganisaties of ontslagprocedures. Ook voor arbeidsconflicten, de toepassing van cao’s, het aantekenen van bezwaar, intellectueel eigendom, aansprakelijkstellingen of een aankoopgeschil of leveringsgeschil kun je bij ons terecht. Ideaal is ook de incassoservice, waar je altijd op kunt terugvallen zonder extra kosten of ingewikkelde procedures.

Voordelig uurtarief

Uiteraard is het ook mogelijk zonder abonnement van onze diensten gebruik te maken. Ook voor niet-abonnees hanteren wij een voordelig uurtarief: € 195,– per uur. Hiermee bespaart u tientallen euro’s per uur ten opzichte van de meeste advocatenkantoren. Met een abonnement wordt deze besparing alleen maar groter!

Alle werkdagen bereikbaar

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek beoordelen wij samen welke expertise u nodig heeft. Dat kan bij u op de zaak maar ook bij ons in Utrecht bent u natuurlijk welkom. Bel voor een afspraak 088-133 11 33.

Onze juristen

Ondersteuning en directie

Kom jij ons team versterken? Stuur ons je CV!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search