Masterclass Frans Wijngaarden

Resultaten behalen in ons werk en privé willen we allemaal. Als we veel succes realiseren, smaakt dat naar meer. In samenwerking met The AdminPeople organiseert De Raadgevers een masterclass die gaat bijdragen aan uw succes. U leert zichzelf kennen op dit gebied en u krijgt meer grip op hoe u stuurt op succes. Realiseer de resultaten die er voor u toe doen!

Een masterclass met cases die u vertellen waarom:
– Ronald Koeman nooit met Feyenoord op de Coolsingel heeft gestaan.
– Het zwakke leiderschap van ex-Rabobank topman Piet Moerland succes ondermijnt.
– Een dieet, hoe super ook, nauwelijks bijdraagt aan succes.
– De politiek eerder in de weg staat van het succes van Nederland dan er aan bijdraagt.

De masterclass wordt gegeven door Frans Wijngaarden. Hij schrijft over het behalen van resultaten, pleit er vooral voor een visie te ontwikkelen en daagt u uit duidelijk te zijn over uw verwachtingen. De masterclass biedt u een pakket praktische, snelle adviezen. Na afloop kunt u zijn boek kopen. Voor een eerste indruk kunt u via bol.com het inkijkexemplaar bekijken. Zoektermen hiervoor zijn ‘Frans Wijngaarden’ en ‘Veel succes’.
Na afloop van de masterclass organiseren De Raadgevers en The AdminPeople een herfstwijnproeverij. U krijgt een aantal heerlijke wijnen gepresenteerd in een ontspannen sfeer, waarbij u kunt napraten over de workshop met Frans, de deelnemers en met The AdminPeople.

Wanneer en programma:
Donderdag 6 november 2014
17:00 – 17:30: inloop en mogelijkheid tot eten.
17:30 – 19:00: masterclass door Frans Wijngaarden.
19:00 – ? : wijnproeverij.

Waar:
The AdminPeople B.V.
Van Rietlaan 19
3461 HW Linschoten
Aan deze workshop en de wijnproeverij zijn geen kosten verbonden voor onze abonnees. Bent u geen abonnee maar wilt u wel deelnemen? Mailt u dan naar service@deraadgevers.nl voor de voorwaarden.

In verband met de catering willen wij vanzelfsprekend graag uw aanmelding tijdig ontvangen. Aanmelden kan eenvoudig door te mailen naar service@deraadgevers.nl. Graag ontvangen wij aanmeldingen uiterlijk op dinsdag 4 november.

Graag tot ziens op 16 november!

Start typing and press Enter to search