Hoe staat het met jouw personeelsrendement

De wetgeving en het politieke klimaat over de inzetbaarheid van mensen veranderen momenteel zo snel, dat werkgevers het allemaal niet meer kunnen bijhouden. Logisch, want er moet natuurlijk ook nog gewerkt worden. Daarom komen werkgevers steeds vaker met vragen over de verschillende facetten van ‘sociale (on)zekerheid’.

Veranderingen in het politieke klimaat

Het nieuwe politieke klimaat geeft enerzijds meer verplichtingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Participatiewet en de steeds strengere naleving van de Poortwachter wetgeving. De uitleg van de ‘bedongen arbeid’ is daarbij nogal belangrijk. Wat is de werkcontext en in welk tempo verandert deze?

Toch kleven er ook veel mogelijkheden aan de genoemde veranderingen. Bedrijven krijgen de mogelijkheid veel dingen zelf te regelen en met het juiste risicoprofiel ben je ook voor veel verzekeraars interessant. Belangrijk is dus om aandacht te besteden aan de structuur van je organisatie en je personeelsbeleid.

Manage de risico’s

Juist daar draait het om. Hulp bij de verplichte contracten, protocollen en communicatielijnen en bovenal het even wegdenken van de wetgeving en kijken naar een gebalanceerde inrichting van de onderneming. Het doel? Een optimaal functionerende organisatie met inzetbare mensen. Uiteindelijk leidt dat tot meer rendement en tot een positief imago waardoor je straks nog aan goede mensen kunt komen. Hier komt De Raadgevers Personeelsrendement om de hoek kijken.

Personeelsrendement

Met De Raadgevers Personeelsrendement ben je verzekerd van de juiste begeleiding op dit terrein. Je kunt veel zelf, wij leren je het nog beter te doen en geven je daarbij de juiste professionele ondersteuning. Wij durven op onze inspanningen zelfs een garantie af te geven. Wil je een vrijblijvend gesprek over het verhogen van je rendement, een efficiëntere inzet van je personeel en een nog beter imago? We helpen je graag verder.

Start typing and press Enter to search