Dossier op Orde

De Raadgevers is al meer dan 30 jaar jouw bedrijfsjurist. Wij leveren goed toepasbare adviezen tegen een scherpe prijs. Wij begrijpen, na meer dan 30 jaar juridisch advies, waar de uitdagingen van u, als ondernemer zitten.

Een groot deel van die uitdagingen betreft personeel. Wij merken dat ons juridisch advies rondom personeel een goede start is om de personeelsdossiers op orde te krijgen. Maar ook dat hulp bij de implementatie van deze adviezen een goede aanvulling is. De Raadgevers wil en kan je hierbij ondersteunen. Waar wij de afgelopen jaren per dossier orde op zaken hebben gesteld, willen wij deze dienstverlening nu aan al onze klanten aanbieden:

De Raadgevers – Dossier op Orde

Want iedere werkgever weet het, de personeelsdossiers en daarmee samenhangende acties als functionerings- en/of beoordelingsgesprekken van alle medewerkers moeten op orde zijn. Dat is belangrijk omdat het een uiting is van de waardering en daarmee behoud van je medewerkers. Maar het is ook belangrijk als een medewerker niet functioneert als verwacht of ziek wordt.  Maar ja hoe doe je dat dan, personeelsdossier op orde? Dat klinkt als heel veel werk waar je als ondernemer eigenlijk niet aan toe komt.

De Raadgevers – Dossier op Orde ontzorgt de werkgever op verschillende manieren. Als opdrachtgever kun je selecteren wat het beste past bij jouw onderneming:

  • Het voeren en vastleggen van (moeilijke) gesprekken;
  • Opstellen van contracten;
  • Opstellen van een HR-cyclus;
  • Personeelshandboek;
  • Verzuimbegeleiding;
  • Opstellen en bijhouden van personeelsdossiers.

De combinatie van juridische eisen, HR-kennis, behoud van medewerkers, inzicht in verzuim maken dat je bij De Raadgevers aan het goede adres bent. De Raadgevers heeft zowel in arbeidsrecht gespecialiseerde bedrijfsjuristen als HR-professionals en casemanagers in huis waarmee we deze dienstverlening integraal kunnen aanbieden.

Met Dossier op Orde ben en blijf je bij, helemaal in lijn met de werkwijze van De Raadgevers. Benieuwd wat de status van jouw personeelsdossiers is? Doe de Dossier op orde-scan voor € 50 per medewerker en wij laten je weten hoe goed jij je zaken geregeld hebt.

Als je nu hebt te maken met een situatie van een werknemer waarbij je niet meer weet hoe je dit aan moet pakken, bieden wij aanvullend het Individueel Verbeter Plan aan. Aanvullend op Dossier op Orde voeren wij dan het verbeterplan met jouw werknemer uit. Aan het eind van dit verbeterplan dragen deze medewerkers dan weer actief bij aan het bedrijf of gaan ze ergens anders aan de slag. Succes gegarandeerd! Binnen een half jaar is ook daarmee het meest complexe en ingewikkelde personeelsdossier op orde.

Nieuwsgierig hoe wij dat doen? Bel of mail ons op 088-1331133 of service@deraadgevers.nl

Start typing and press Enter to search