Workshop wet werk en zekerheid de diepte in

Voor alle abonnees organiseert De Raadgevers in samenwerking met The AdminPeople een tweede workshop Wet Werk en Zekerheid.

Door de invoering van de Wet Werk en Zekerheid treden er namelijk per 1 januari 2015 ingrijpende maatregelen in werking. Onder andere met betrekking tot de proeftijd en het concurrentiebeding in arbeidscontracten. Per 1 juli 2015 wordt bovendien de duur van de keten van tijdelijke contracten verkort, gaat het ontslagrecht helemaal op de schop en wordt een verplichte ontslagvergoeding ingevoerd. Reden genoeg voor u om zich, als ondernemer en abonnee van De Raadgevers, aan te melden voor deze workshop.
Mevrouw mr. Judith van der Woude en mevrouw mr. Sanne van Dam van De Raadgevers zullen u wegwijs maken in deze aankomende wijzigingen. Om u nog beter te kunnen informeren, verzoeken wij u eventuele vragen vóór 10 oktober te mailen naar service@deraadgevers.nl. Geldt er voor uw organisatie een cao? Ook dat vernemen wij graag.

Locatie
Kantoor The Admin People
Van Rietlaan 19
3461 HW Linschoten
Programma
15:30 uur Inloop en ontvangst
16:00 uur Workshop WWZ deel 2
17:30 uur Bespreking cases
18:00 uur Netwerkborrel
Aanmelden
Stuur vóór 10 oktober aanstaande een e-mail met uw gegevens naar service@deraadgevers.nl. De workshop staat open voor alle abonnees van De Raadgevers. U bent welkom om met collega’s aan te schuiven. Deelnemen aan deze workshop is kosteloos. Graag zien wij u op 16 oktober 2014.

Start typing and press Enter to search