Incassoportaal

Nieuw bij De Raadgevers is het online incassoportaal. Een handige tool om je debiteurenbeheer weer op orde krijgen, met behulp van onze incassospecialisten!

Hoe werkt het?
Ben je abonnee van De Raadgevers en maak je gebruik van onze incassoservice? Dan kun je nu ook gratis gebruik maken van dit incassoportaal. Maak eenvoudig een account aan en start een nieuw dossier per debiteur. Zodra je de facturen hebt geüpload, krijgen wij direct een seintje, waarna we voor je aan de slag gaan. We nemen contact met je op om samen te bepalen hoe we de kwestie aan gaan vliegen.

Snel en persoonlijk
Via het portaal blijf je ‘real time’ op de hoogte van de correspondentie die we versturen naar de klant. Zo weet je precies welke stappen we wanneer hebben genomen om jouw openstaande facturen alsnog betaald te krijgen. Tussendoor overleggen? Geen probleem. Je kunt gewoon rechtstreeks contact opnemen met jouw jurist of de incassospecialist die de zaak voor jouw in behandeling heeft.

Cadeautje van De Raadgevers
Nog geen abonnee bij De Raadgevers? Ook dan kun je je aanmelden voor het incassoportaal. Je krijgt nu de behandeling van je eerst aangeleverde dossier van ons cadeau! Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig? Klik hier om verder te gaan naar het incassoportaal en maak een account aan!

Start typing and press Enter to search