VERSTREKEN: Workshop 7 november: AVG / privacy, consequenties en tips

Uitnodiging Privacyworkshop (gratis voor abonnees)

Wegens grote belangstelling organiseren wij op 7 november a.s. een tweede workshop AVG.

Riskeer geen boete! Kom in actie en implementeer de AVG in uw organisatie. Ontbreekt het u aan de kennis en heldere inzichten? Kom dan naar de Privacyworkshop: een voorbereiding op de AVG.

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Deze verordening geldt voor alle organisaties in Europa die persoonsgegevens verwerken. De kans is heel groot dat u een van deze organisaties bent. Om te weten wat de impact van de verordening is voor uw bedrijf organiseren wij een workshop AVG.

In het eerste deel van de workshop zullen wij aandacht besteden aan een aantal normen en begrippen zoals, een IP-adres een persoonsgegeven? Wat kunnen gezondheidsgegevens zijn? Is een vernietiging ook een verwerking?

Na de pauze bespreken wij de belangrijkste veranderingen binnen de privacywetgeving en informeren wij welke zaken u allemaal op orde moet hebben om AVG compleet te zijn. Denkt hierbij aan meer rechten voor betrokkenen, registerplicht en de verplichte verwerkersovereenkomsten. Ook is er tijd voor specifieke en individuele situaties. Deelname aan de workshop voor niet abonnees bedraagt €49,- exclusief btw.

Datum 7 november 2017
Tijd 15:30 – 18:00
Locatie Restaurant Griftpark 1
(Blauwkapelseweg 30 | 3572 KC Utrecht)

De locatie is goed bereikbaar en heeft genoeg parkeergelegenheid.

 


 

 Meld je aan voor deze workshop:

 

 

 

Start typing and press Enter to search