mr. drs. Shyreen Panday CIPP/E

Specialisaties

AVG & Privacy
Intellectueel Eigendomsrecht (auteurs-, merken- en handelsnaamrecht)
Ondernemingsrecht

Mijn opleidingen heb ik genoten aan de Universiteit van Utrecht. In eerste instantie heb ik de opleiding Recht en Economie in Bedrijf en Maatschappij: Ondernemingsrechtelijke tracé in 1999 afgerond. Vervolgens heb ik de opleiding Nederlands Recht: Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht afgerond in 2000.
Na mijn afstuderen ben ik gaan werken voor een klein juridisch advieskantoor te Eindhoven. Daar hield ik me vooral bezig met ondernemingsrecht en arbeidsrecht.

Na een trialperiode als jurist bij het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen, heb ik definitief gekozen voor een verdere carrière in het bedrijfsleven. In 2001 ben ik begonnen bij de Raadgevers Bedrijfsjuristen in Amsterdam. Tijdens mijn werkzaamheden voor de Raadgevers Bedrijfsjuristen heb ik me gespecialiseerd in het Intellectueel Eigendomsrecht en heb ik regelmatig zaken over inbreuken op handelsnaam, merknaam en het auteursrecht behandeld.

Sinds 2015 heb ik mij verder gespecialiseerd in privacywetgeving en vanaf 2018 ben ik externe Functionaris Gegevensbescherming (FG) op aanvraag. In deze rol maak ik bedrijven AVG compliant en verzorg ik cursussen op het gebied van AVG en privacy.
Vanaf mei 2021 ben ik gecertificeerd als CIPP/E (Certified Information Privacy Professional Europe).
Ik ben een gedreven jurist met een zeer pragmatische instelling, waarbij de voorkeur geef aan een schikking boven een procedure. Mocht er toch nog worden geprocedeerd, dan probeer ik het beste resultaat – op korte en lange termijn – voor mijn cliënten te behalen.

Lid van de Nederlandse Genootschap van Functionarissen voor Gegevensbescherming (de NGFG)
Member of the International Association of Privacy Professionals (IAPP)

 

Postadres
Postbus 85282
3508 AG Utrecht

Adres
Herculesplein 22
3584 AA Utrecht
T: 088-1331133
M: 06-22 26 48 23
F: 088-1331144

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search