mr. Marjon Joosten

Specialisaties

Arbeidsrecht

Vastgoed- en huurrecht
Aansprakelijkheidsrecht
Consumentenrecht
Contractenrecht
Hippisch recht

*adviseur ondernemers adviesplatform OPTIEKadviseurs®

Met heel veel plezier werk ik al sinds april 2004 als bedrijfsjurist bij De Raadgevers. Hiervoor was ik werkzaam als jurist bij Arag Rechtsbijstand en heb ik tevens als stafjurist gewerkt bij De Amersfoorste Verzekeringen. Door mijn ervaring bij deze twee grote verzekeringsmaatschappijen ben ik goed thuis in het verzekeringsrecht. Mijn verdere specialisaties liggen in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht (waaronder faillissementsrecht en contractenrecht) en aansprakelijkheidsrecht.

Ook het hippisch recht heeft mijn speciale interesse. Mijn studie rechten aan de Universiteit van Utrecht heb ik afgerond met een scriptie op het gebied van aansprakelijkheid binnen sportverband. In deze scriptie heb ik me met name toegelegd op de civielrechtelijke kanten van aansprakelijkheid in de hippische sport. De paardensport is mijn grote passie en ook binnen De Raadgevers voorzie ik de hippische ondernemer met zekere regelmaat van (preventief) juridisch advies.

Daarnaast is Marjon verbonden aan het ondernemers adviesplatform OPTIEKadviseurs®, aangesloten optiekondernemers kunnen met juridische vragen bij haar terecht via: optiek@deraadgevers.nl.

Postadres
Postbus 85282
3508 AG Utrecht

Adres
Herculesplein 22
3584 AA Utrecht
T: 088-1331133
M: 06-22 26 42 69
F: 088-1331144

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search