mr. Frank Troost

Specialisaties

Sinds maart 2021 maak ik onderdeel uit van het team van De Raadgevers en dan met name voor onze klanten in Flevoland. Mijn juridische opleiding rondde ik af in 1995 aan de Universiteit Utrecht. In de richting Economisch Publiek- en bedrijfsrecht.

Bewust koos ik tijdens mijn rechtenstudie voor uitbreiding en verdieping: ik verlengde mijn studie door mijn keuze voor extra onderdelen. op het gebied van economie, organisatiekunde en vaardigheden. Zo regelde ik een nóg betere basis voor mijn latere carrière, en daar hebben mijn klanten nog altijd profijt van. Na een stage en dienstverband bij een vakbond ben ik gaan werken op een advocatenkantoor in Ede. Daar merkte ik dat ik het juridische vak uiteraard altijd correct, maar vooral ook pragmatisch en ‘hands on’ wil uitoefenen. Ik bleef om die reden liever niet werken in de advocatuur.

Vervolgens ben ik in een middelgrote adviesorganisatie eerst een periode werkzaam geweest in een combi-functie van bedrijfsjurist, bestuursondersteuner en klantadviseur. Die periode was nuttig voor mijn volgende rol, ook omdat ik me bijvoorbeeld veel bezig hield met aansprakelijkheidsclaims en (de integratie) van pensioenregelingen: adviseur voor werkgevers.

Mijn klanten kennen mij vooral als een betrokken, pro-actieve en pragmatische jurist die hun taal spreekt en begrijpt, en denkt in (soms verrassende …) oplossingen. Ik streef naar het voorkomen en in der minne oplossen van conflicten. Maar als het niet anders kan ga ik met en voor m’n klant naar de rechter.

Ik ben lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en de Vereniging voor Pensioenrecht (VvP).

Postadres
Postbus 85282
3508 AG Utrecht

Adres
Randweg 25B
8304 AS Emmeloord
T: 088-1331133
M: 06-15 57 37 35
F: 088-1331144

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search