mr. Michel Blom

Specialisaties

 

Sinds juni 2021 ben ik verbonden aan de Raadgevers en vanuit Gorinchem bedien ik cliënten in de regio Zuid-Holland-Zuid en Noord-Brabant. Afgestudeerd in 1986 ben ik begonnen in de advocatuur met als specialisatie arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht (met name ziekte, arbeidsongeschiktheid, re-integratie en het bijstaan van werkgevers als eigen risicodragers). Daarna heb ik adviserend werk gedaan op deze gebieden voor vakbonden (individuele en collectief arbeidsrecht), voor een deel in de culturele sector en rechtsbijstandsverzekeraars (veel voor MKB-ondernemers). Daarnaast adviseerde ik huisartsen op het gebied van arbeidsrecht en overeenkomsten van opdracht.

Later ben ik mij ook meer gaan toeleggen op het gebied van ondernemingsrecht (contracten, algemene voorwaarden, vennootschapsrecht) en heb ik de opleiding als mediator gevolgd. Zo heb ik nu 35 jaar ervaring opgebouwd, niet alleen vaktechnisch, maar ook een gezonde dosis levenservaring en ken de mindset van werkgevers en werknemers (dat laatste komt goed van pas bij onderhandelingen in het arbeidsrecht).

Ik ben een gedreven jurist, laat niet snel los, maar vooral praktisch ingesteld, dit alles onder het motto “voorkómen is beter dan vóórkomen”. Voorts ben ik lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht. Daarnaast verzorg ik voor ondernemers scholing op het gebied van arbeidsrecht.

Postadres
Postbus 85282
3508 AG Utrecht

Adres
Molenstraat 34
4201 CX Gorinchem
T: 088-1331133
M: 06 – 53257647
F: 088-1331144

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search