mr. Judith van der Woude

Specialisaties

Sinds augustus 2012 werk ik bij De Raadgevers. Mijn achtergrond ligt in de advocatuur als huisadvocaat voor zorginstellingen en MKB.
Door mijn Rotterdamse rechtenstudie, heb ik mijn juridische kennis een economisch accent  geven. Dit blijkt uit mijn specialisaties: alle vormen van het contractenrecht, waaronder samenwerkingen, (internet) inkoop/verkoop, distributie, franchise, zakendoen met consumenten en algemene voorwaarden.
Ik help ik graag bij het opstellen of aanscherpen van contracten en het voeren van onderhandelingen. Daarbij komt het goed van pas dat ik door mijn opleiding in Engeland, ook internationale Engelse contracten kan beoordelen.

Ik ben een specialist in het arbeidsrecht en ontslagprocedures. Ik heb onze ondernemers vooral met praktische tips geholpen bij alle veranderingen door de Wet Werk en Zekerheid. Nu staat de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) voor deur en gaat de arbeidsmarkt weer op de schop.
Het komende jaar zal ik daar veel workshops en voorlichting over geven, zodat iedereen voorbereid is!

Tot slot ben ik graag sparring partner van onze MKB ondernemers bij alle juridische aspecten van het ondernemerschap. AVG & Privacy vraagstukken spelen daarbij tegenwoordig een belangrijke rol.

Voor mij is het belangrijk om korte lijnen te onderhouden, zodat ik goed weet wat er speelt binnen het bedrijf. Die betrokkenheid maakt het werken als externe bedrijfsjurist zo interessant.
In mijn werk probeer ik vooral praktisch en oplossingsgericht te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat door zaken tijdig duidelijk te regelen, veel juridische geschillen kunnen worden voorkomen. Mocht het toch tot een procedure komen, dan kom ik voor je op!

Ik hoop voor jou de juriste te zijn waarop je kunt bouwen en vertrouwen.

Postadres
Postbus 85282
3508 AG Utrecht

Adres
Herculesplein 22
3584 AA Utrecht
T: 088-1331133
M: 06-23 85 61 09
F: 088-1331144

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search