De incassoservice van De Raadgevers helpt uw bedrijf met het incasseren van openstaande facturen. Klanten die slecht of niet betalen is een vaak voorkomend probleem voor bedrijven. Met de incassoservice van De Raadgevers maakt u het zichzelf een stuk gemakkelijker en bespaart u zich een hoop tijd en (negatieve) energie.

Werkwijze incassoservice

Wij volgen de volgende gestandaardiseerde maar gepersonaliseerde stappen uit wanneer u gebruikt maakt van onze incassoservice:

  • Wij sturen uw debiteur een tot twee sommatiebrieven, waarin wij naast de hoofdsom ook de wettelijke rente en incassokosten vorderen;
  • Bij uitblijven van reactie bellen wij de debiteur en/of sturen we e-mails met leesbevestiging;
  • Daarnaast hechten we veel waarde aan duidelijke communicatie naar u als onze klant, zodat ook u altijd op de hoogte bent van de status van uw incassodossier.

Wij zitten er bovenop en blijven er bovenop zitten! Daarnaast verrichten wij deze voornoemde incassowerkzaamheden als onderdeel van het abonnement op basis van no cure, no pay. Bij volledige incasso betalen wij 100% van de hoofdsom uit.

Gepersonaliseerd

Onze kracht zit onder meer in de persoonlijke aanpak. Sommatiebrieven sturen wij zoveel mogelijk gericht aan de betreffende contactpersoon, en indien mogelijk tevens per e-mail.

Ook houden wij graag rekening met uw zakelijke belangen. In sommige gevallen wenst u misschien een mildere intonatie omdat het – ondanks de betalingsachterstand – om een gewaardeerde relatie gaat.

Daarnaast onderhouden wij in overleg met u betalingsregelingen. Kortom nemen wij u graag alle zorg omtrent uw incassodossier uit handen, maar indien gewenst wordt u inhoudelijk nauw bij de zaak betrokken. Dit geeft onze incassoservice een persoonlijke benadering.

Hardnekkige debiteuren

Bij hardnekkige debiteuren trekken wij graag alle registers voor u open. Wij kunnen beslag laten leggen en uw debiteur voor de rechter dagen. In overleg met u beslissen wij dan welke aanpak het beste bij úw debiteur past. Elke casus dient immers verschillend benaderd te worden, en verdient een maatwerk oplossing. Deze werkzaamheden vallen buiten de incassoservice en verrichten wij tegen een gereduceerd uurtarief (op basis van uw abonnement).

Mocht u van onze incassoservice gebruik willen maken, kunt u gratis uw factuur indienen.

Heeft u vragen over incasso?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

of vul ons contactformulier in

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search