Werken bij De Raadgevers is bouwen aan jouw toekomst. De Raadgevers is al 20 jaar de partner voor ondernemers in het MKB op diverse vlakken binnen de bedrijfsvoering. Wij helpen onze klanten bij de juridische, organisatorische en financiële aspecten van het ondernemen. Bij De Raadgevers ben je niet alleen maar een bedrijfsjurist, organisatiespecialist of financiële professional. Bij De Raadgevers denk je mee met jouw eigen ondernemende klanten en word je gezien als een sparringpartner. Je bent als het ware een collega op afstand die de ondernemer kan adviseren over zaken in zijn bedrijfsvoering. Onze slogan is niet voor niets ‘De Raadgevers helpt ondernemen’. Bij De Raadgevers ben je een zelfstandige professional, krijg je opleidingsmogelijkheden en werk je samen met een prettig en hecht team.

Open sollicitatie

Wil je graag bouwen aan je toekomst, een eigen klantenportefeuille en gezien worden als een proactieve, zelfstandige professional? Je mag altijd een open sollicitatie sturen via onze contactpagina.

Stage

De Raadgevers heeft regelmatig plaats voor gemotiveerde, academische rechtenstudenten. In periodes van twee maanden kun je als stagiaire proeven van het echte werk van de bedrijfsjurist. Van onze juristen en hun diversiteit aan specialismen kun je zeker veel leren. De Raadgevers wordt door onze voormalige stagiaires omschreven als een leuke werkplek, waar je de ruimte krijgt om mee te werken aan een dossier. Je mag mee naar zittingen en meewerken aan workshops. Lijkt het je wat? Geïnteresseerden kunnen hun motivatiebrief en curriculum vitae mailen naar service@deraadgevers.nl.

ECABO

ECABO is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de economisch/administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. Ongeveer twee miljoen Nederlanders werken in deze beroepen en tien procent van de jongeren is er voor ervoor in opleiding. ECABO verzorgt de certificering voor organisaties om een erkend leerbedrijf te mogen zijn. De Raadgevers is dit voor de administratieve en secretariële beroepen. De Raadgevers wil graag naast goede dienstverlening ook bijdragen aan de beroepsontwikkeling van studenten. Dit doen wij door studenten van beroepsopleidingen een stageplek te bieden en een kijkje te laten nemen in de keuken van het juridisch secretariaat.

Bezoek de website van ECABO

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search