Werken bij De Raadgevers is bouwen aan jouw toekomst. De Raadgevers is al 20 jaar de partner voor ondernemers in het MKB op diverse vlakken binnen de bedrijfsvoering. Wij helpen onze klanten bij de juridische, organisatorische en financiële aspecten van het ondernemen. Bij De Raadgevers ben je niet alleen maar een bedrijfsjurist, organisatiespecialist of financiële professional. Bij De Raadgevers denk je mee met jouw eigen ondernemende klanten en word je gezien als een sparringpartner. Je bent als het ware een collega op afstand die de ondernemer kan adviseren over zaken in zijn bedrijfsvoering. Onze slogan is niet voor niets ‘De Raadgevers helpt ondernemen’. Bij De Raadgevers ben je een zelfstandige professional, krijg je opleidingsmogelijkheden en werk je samen met een prettig en hecht team.

Open sollicitatie

Wil je graag bouwen aan je toekomst, een eigen klantenportefeuille en gezien worden als een proactieve, zelfstandige professional? Je mag altijd een open sollicitatie sturen via onze contactpagina.

Stage juridisch

De Raadgevers heeft regelmatig plaats voor gemotiveerde, academische rechtenstudenten. In periodes van twee maanden kun je als stagiaire proeven van het echte werk van de bedrijfsjurist. Van onze juristen en hun diversiteit aan specialismen kun je zeker veel leren. De Raadgevers wordt door onze voormalige stagiaires omschreven als een leuke werkplek, waar je de ruimte krijgt om mee te werken aan een dossier. Je mag mee naar zittingen en meewerken aan workshops. Lijkt het je wat? Geïnteresseerden kunnen hun motivatiebrief en curriculum vitae mailen naar service@deraadgevers.nl.

Stage Marketing & Communicatie (HBO)

Op ons kantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons bijstaat om ons marketing- en communicatiebeleid naar een hoger plan te tillen. Te denken valt aan een betere profilering op sociale media en betere vindbaarheid op internet. Tevens willen wij de komende jaren onze dienstverlening uitbreiden met als doel een grotere (onderscheidende) speler op het gebied van juridische dienstverlening in Nederland te worden. Dit willen we bereiken door klanten een totaaloplossing te bieden op het gebied van juridische dienstverlening, waaronder, indien daar markt voor is, het uitbreiden van onze klantenkring met abonnees.

Omschrijving Stageopdracht:
Als stagiair werk je mee aan de verbetering van de marketing en communicatie van De Raadgevers en aan de verdere uitbouw van het label De Raadgevers. Hierbij wordt je goed begeleid en krijg je de kans om zelfstandig aan de slag te gaan.

Taken: 

 1.  het uitwerken en presenteren van een extern communicatieplan;
 2.  het verbeteren van de bestaande klantcommunicatie en meedenken over acquisitiemogelijkheden;
 3. het bedenken van sociale media uitingen en schrijven van mailings, blogs, creëren van content voor diverse social media kanalen enz.;
 4. onderzoek naar nieuwe markten en nieuwe doelgroepen voor abonnementen;
 5. meedenken en verder professionaliseren marketingcommunicatie beleid;
 6. onderzoeken en verbeteringen aandragen voor betere vindbaarheid op internet (SEO / SEA).

Vereisten:                                                                                                                 

 • creatief, zelfstandig, communicatief vaardig, HBO opleiding in Marketing / ( Online ) Communicatie , commercieel ingesteld, teamplayer;
 • affiniteit met internet en social media;
 • perfecte beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • geen 9 tot 5 mentaliteit.

  Overige gegevens:                 

 • stageperiode: 3 – 6 maanden
 • stagevergoeding: in overleg
 • begin: zo snel mogelijk

ECABO

ECABO is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de economisch/administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. Ongeveer twee miljoen Nederlanders werken in deze beroepen en tien procent van de jongeren is er voor ervoor in opleiding. ECABO verzorgt de certificering voor organisaties om een erkend leerbedrijf te mogen zijn. De Raadgevers is dit voor de administratieve en secretariële beroepen. De Raadgevers wil graag naast goede dienstverlening ook bijdragen aan de beroepsontwikkeling van studenten. Dit doen wij door studenten van beroepsopleidingen een stageplek te bieden en een kijkje te laten nemen in de keuken van het juridisch secretariaat.

Bezoek de website van ECABO

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search