De Oorsprong

De Raadgevers Bedrijfsjuristen is in 1991 opgericht door vier ondernemers. Ze zochten een manier om hun advocaatkosten te verlagen zónder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dit resulteerde onder meer in het concept van een abonnement op juridische diensten. Met dit abonnement had de klant doorlopend een jurist ter beschikking voor advies en kon de klant een zaak laten behandelen tegen een laagdrempelig tarief.

De Raadgevers anno nu

Inmiddels is De Raadgevers uitgegroeid tot een organisatie waarin ‘”helpt ondernemen”’ en “ondernemen met een voorsprong” centraal staan. Door onze compacte, flexibele organisatie en adequate manier van werken kunnen we u snel en effectief adviseren en bijstaan. Door onze jarenlange juridische en organisatorische ervaring kunnen wij u op vrijwel elke gebied van uw bedrijfsvoering adviseren.

Onze missie en visie

Bedrijven ondernemen en willen zich vooral richten op de groei en kwaliteit van hun producten en/of diensten. De invloed van juridische gevolgen op de dagelijkse activiteiten binnen het bedrijf wordt steeds sterker. En daarmee ook de angst voor mogelijke claims en aansprakelijkheid. Het wordt dus voor bedrijven steeds belangrijker om de juridische gevolgen en  consequenties van handelingen in beeld te hebben. Denk daarbij aan aanname, ziekte, en doorstroom van personeel, aan- en verkoop, huur en verhuur, de privacy, uw rechten als bedrijf bij aankoop via internet en ga zo maar door.

Onze professionele juristen adviseren het liefst proactief, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op hun kerntaak en de juridische consequenties continu in beeld hebben. Ondernemen met een voorsprong noemen wij dat. En daar helpen wij graag bij!

  • “Snel en adequaat en persoonlijk contact”

  • “Pragmatisch, persoonlijk, goed bereikbaar en goede adviezen ook al is het niet in mijn voordeel”

  • “Zeer kundige juristen”

  • “Eindelijk een partij die opkomt voor de belangen van bedrijven”

  • “Een uitstekende partner voor onze HR functionarissen”

  • “Eindelijk bedrijfsvoering op orde”

NEVOA

De juristen van De Raadgevers zijn aangesloten bij NEVOA.nevoa
NEVOA is een beroepsorganisatie voor bedrijfsjuridische adviseurs. NEVOA spant zich voor haar leden in op het gebied van opleidingen en vaktechniek en biedt een platform voor haar leden voor het delen van kennis en ervaring.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search