Beslissingen? Die neem je zelf. Tijd voor sparren, spiegelen of klankborden? Die ontbreekt. De visie en ambitie die je hebt, worden verdrongen naar de achtergrond. Leuk, die toekomstplannen, maar het ‘hier en nu’ overheerst duidelijk je doen en laten. Hoe komt dat? Simpel, als ondernemer sta je er toch vaak alleen voor.

Vier tips voor de groeiende ondernemer

Elke ondernemer wil groeien in zijn bedrijf. Jij natuurlijk ook. De Raadgevers helpt je daar bij, in samenwerking met OndernemenPlus. Eén ding is zeker: als je wat met de onderstaande adviezen doet, ben je in ieder geval al goed op weg:

  1. Sla een ondernemerscoach in de arm; die bekijkt jouw situatie met een frisse blik. Tot 1 januari 2017 is het gebruik van een coach voor klanten van De Raadgevers zelfs gratis.
  2. Doe de Quickscan en test jezelf en je bedrijfsvoering. Een mooie basis om van daaruit je behoefte te bepalen, samen met je eigen coach.
  3. Stel je vragen in de BissBuzz. Een laagdrempelig platform waar je in eerste instantie altijd kosteloos antwoord krijgt van deskundigen die je verder kunnen helpen. Jij bepaalt wie jou het beste kan helpen met je vraag. Zo bouw je ook nog eens je eigen netwerk op.
  4. Meld je voor het OndernemersPlatform aan een maak hier je account aan.

Heeft u juridisch advies nodig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

of vul ons contactformulier in

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search