De Raadgevers en Dok.legal maken samen de volgende stap naar juridische innovatie

Al ruim 25 jaar ondersteunt en adviseert De Raadgevers duizenden MKB’ers bij alle voorkomende juridische zaken. Dok.legal timmert al jaren stevig aan de weg in de legal-tech. Het bedrijf is inmiddels toonaangevend als het gaat om het snel, eenvoudig en goedkoop opstellen, ondertekenen en beheren van complexe contracten en juridische documenten. De Raadgevers en Dok.Legal gaan intensief samenwerken om hun klanten maximaal gebruik te laten maken van de nieuwste juridische innovaties.

Met deze samenwerking toont De Raadgevers wederom aan steeds te blijven innoveren op haar dienstverlening. Haar klanten krijgen toegang tot het moderne online platform van Dok.legal waarmee contracten opstellen, ondertekenen en beheren sneller, eenvoudiger en vooral goedkoper gaat worden.

Leen van Stappen, directeur van De Raadgevers: 

“Wij zien onze klanten en hun personeel nog dagelijks “knippen en plakken” in een Word-document zonder na te denken over alle risico’s die dit op juridisch gebied met zich meebrengt. Hoe weten zij zeker dat dit de meest actuele versie is? Of nemen ze een verouderde versie als uitgangspunt? Dit is vanaf nu verleden tijd. Door de samenwerking aan te gaan met Dok.legal wordt de innovatieve basis gelegd voor de dagelijkse juridische vastlegging van de toekomst. Daarnaast blijft u als ondernemer bij ons zoals altijd verzekerd van het beste juridisch advies.”

Dankzij de samenwerking tussen de Raadgevers en Dok.legal kunt u ook vanuit een comfortabele situatie gebruik maken van de gebruiksvriendelijke online software. U kunt middels een simpele interface foutloos overeenkomsten opstellen op basis van door De Raadgevers up-to-date gehouden juridische kaders. Na het opstellen, en waar nodig inwinnen van het benodigde juridische advies, wordt met een druk op de knop de ondertekening door de verschillende partijen geïnitieerd. U kunt zelfs de voortgang van het ondertekeningsproces live volgen.

Rutger Bos, partner van Dok.legal:

Door de samenwerking met een van de meest toonaangevende juridische kantoren voor het MKB worden de innovatieve producten van Dok.Legal voor een veel grotere groep gebruikers beschikbaar. Hierdoor kunnen deze bedrijven zich juridisch nog beter organiseren. Daarnaast gaan natuurlijk bestaande klanten ook profiteren van de vernieuwende documentenservice van De Raadgevers.

Alle overeenkomsten worden opgeslagen in de persoonlijke omgeving van de gebruiker en zijn 24/7 beschikbaar en inzichtelijk. De ingebouwde signalering geeft u een melding bij  aflopende termijnen. Of het nu één overeenkomst is, of honderden, vanaf nu kunt u al uw documenten juridisch verantwoord opstellen, vastleggen en met één druk op de knop aan alle belanghebbenden ter ondertekening aanbieden.

Niet alleen adviseren maar ook meteen een probleem oplossen, daar houden wij van!

Zo biedt de samenwerking tussen De Raadgevers en Dok.legal kwalitatief gemak voor nu en de toekomst. Meer weten? Neem contact op met De Raadgevers of Dok.legal

 

Start typing and press Enter to search