Bereid je voor op de wijzigingen in de var

De VAR komt per 1 mei 2016 te vervallen. In plaats daarvan dien je vanaf deze datum gebruik te maken van een opdrachtovereenkomst. Het is van belang dat je jezelf hier tijdig op voorbereidt. Dat kan natuurlijk met onze hulp!

De VAR en de opdrachtovereenkomst

Ben je abonnee bij de Raadgevers? Dan screenen wij gratis je bestaande opdrachtovereenkomst of de overeenkomst die je hebt ontvangen van de opdrachtgever of zzp’er. We adviseren je over de benodigde aanpassingen.

Moet er een nieuwe opdrachtovereenkomst opgesteld worden? Dit kunnen we zonder problemen voor je verzorgen. Ook is het mogelijk om dit in combinatie met de Algemene Voorwaarden te laten doen. Zo sla je twee vliegen in één klap en ben je goed voorbereid op de komende ontwikkelingen. Wil je meer weten over deze actie? Neem gerust contact met ons op en vraag naar Woutje Kroneman.

ZZP’er of opdrachtgever en nog geen abonnee?

Ben je zzp’er en geen abonnee bij De Raadgevers? Geen probleem. Je kunt gerust de opdrachtovereenkomst die je gebruikt (of gaat gebruiken) naar ons toe sturen en na laten kijken. We zullen je gedegen advies geven over de inhoud van je huidige opdrachtovereenkomst en wat al dan niet aangepast dient te worden. We bespreken vooraf de prijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

De Raadgevers helpt ondernemen

Heb je in jouw bedrijfsvoering regelmatig advies nodig van een bedrijfsjurist? Denk dan eens aan een juridisch abonnement. Al vanaf € 33 per maand heb je een eigen jurist voor jouw bedrijf.

Start typing and press Enter to search