Actie algemene voorwaarden

Dit voorjaar kun je bij ons je Algemene Voorwaarden laten checken en aanpassen voor € 495. Een voordeel van maar liefst € 100! Met deze aanbieding ben je verzekerd van up to date Algemene Voorwaarden, die voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan dit document.

Het belang van up to date Algemene Voorwaarden
De Algemene Voorwaarden, ook wel de ‘kleine lettertjes’ genoemd. Een belangrijk document voor jouw dienst of product, waarin vermeld staat wat de rechten en plichten van jou en de koper zijn en aan welke voorwaarden de opdracht of koop is verbonden. Als ondernemer doe je er goed aan om je Algemene Voorwaarden regelmatig te laten controleren door een jurist, die gespecialiseerd is in consumenten- en contractenrecht. Met grote regelmaat verandert de wet- en regelgeving en misschien voldoen jouw kleine lettertjes niet meer aan de huidige wet.
Het kan zijn dat de afnemer niet tevreden is en dat dit geschil leidt tot een rechtszaak. Jij kunt je dan beroepen op je Algemene Voorwaarden. De rechter zal dan moeten beoordelen of de Algemene Voorwaarden voldoen aan de wet en of deze correct en billijk zijn.
Onze gespecialiseerde juristen weten wat je wel en niet op kunt nemen in je Algemene Voorwaarden. Wil je gebruik maken van deze aanbieding? Stuur je Algemene Voorwaarden onder vermelding van deze actie naar service@deraadgevers.nl of vraag om informatie. Hiervoor kun je bellen naar 088-1331133.

Start typing and press Enter to search