Lastig te innen rekening? De Raadgevers ontzorgt!

Elke ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken. Lastig te innen rekeningen zijn helaas nog steeds aan de orde van de dag. De debiteur is onbereikbaar, zegt geen geld te hebben of meent dat u helemaal geen recht heeft op geld. Hij betwist dan uw vordering.

Grote kostenpost

Voor u als ondernemer kan dit een grote kostenpost betekenen. Immers heeft u geleverd en daarvoor kosten gemaakt. U rekent er dan op dat daar een prestatie tegenover staat.

Wij van De Raadgevers begrijpen dat u geen tijd heeft om te lang bezig te zijn met dit soort rekeningen. Immers concentreert u zich liever op de klanten die wel goed betalen. Daarom nemen wij u graag uw lastig te innen rekeningen uit handen. Voor een aantrekkelijk tarief, en op basis van no cure, no pay, verzorgen onze gespecialiseerde incasso-juristen graag uw incasso.

Incassoservice

Onze afdeling Incasso heeft in de afgelopen jaren laten zien zeer succesvol te zijn in het innen van vorderingen. De kans is dan ook groot dat u met relatief weinig inspanning meer succes kunt boeken dan u vooraf had verwacht.

Ga voor meer informatie over onze incassoservice naar onze website of neem vrijblijvend contact op met uw huisjurist!

Start typing and press Enter to search