Incassoservice De Raadgevers

Afgelopen maand  heeft De Raadgevers wederom meerdere bedrijven kunnen helpen met het incasseren van openstaande facturen. In deze blog aandacht voor het succesverhaal van één van onze cliënten.

Lastig te innen

Onze cliënt had een vordering openstaan bij een van haar debiteuren van ruim € 7.000,–, waarvoor zij al veelvuldig contact met de betreffende debiteur had gezocht. Helaas zonder resultaat. De debiteur bleef weigeren te betalen.

Vervolgens besloot onze cliënt de vordering aan De Raadgevers uit handen te geven. Binnen 5 dagen na verzending van een enkele sommatiebrief ontving De Raadgevers het volledige factuurbedrag van de debiteur, waarna het factuurbedrag werd doorgestort naar onze cliënt. Een mooi resultaat!

Deuren openen

De Raadgevers kan als derde partij een soms al jarenlang lopend geschil openbreken. Partijen hebben soms over en weer veel energie in een langlopende incassoprocedure gestoken en zitten helemaal vast in de onderhandelingen. Een enkele sommatiebrief van een derde partij kan dan onverwachte deuren openen en leiden tot snel resultaat. Ook als het resultaat langer op zich laat wachten, blijven de juristen vanDe Raadgevers de vinger aan de pols houden.

Incassoservice van De Raadgevers

De incassoservice van De Raadgevers helpt uw bedrijf met het incasseren van openstaande facturen. Klanten die slecht of niet betalen zijn een vaak voorkomend probleem voor bedrijven. Met de incassoservice van De Raadgevers maakt u het zichzelf een stuk gemakkelijker en bespaart u zich een hoop tijd en (negatieve) energie.

Als abonnee bij De Raadgevers zit onze no cure, no pay incassoservice gratis in uw pakket. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij uw accountjurist!

Deze blog is geschreven door mevr. mr. Maud van den Berg, bedrijfsjurist en incasso-expert bij De Raadgevers.

Uw bedrijf kan gebruikmaken van de kennis en ervaring van De Raadgevers. Onze gespecialiseerde juristen zorgen ervoor dat u juridisch up-to-date bent en blijft. Daardoor bent u voorbereid, kunt u de kosten binnen de perken houden maar belangrijker nog, u bent altijd bij.  Dat noemen wij ‘Ondernemen met een voorsprong!’

Bel 088 133 11 33 of mail service@deraadgevers.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Start typing and press Enter to search