Geld moet rollen maar wel jouw kant op

Heel fijn, je klant heeft besloten om de betalingstermijn op te rekken naar 90 dagen. Dat kun je eigenlijk niet gebruiken. Een andere klant geeft aan in financiële problemen te zitten en wil graag zijn betaling uitstellen. Even later volgt een faillissement. Debiteuren, over het algemeen voorzien ze je van je inkomsten, maar ze kunnen soms ook flinke zorgen veroorzaken. En ja, problemen in het debiteurbeheer kunnen behoorlijke effecten hebben op jouw liquiditeit.

Kredietcheck

Uit een onderzoek van het NIPO voor De Raadgevers is gebleken dat de grootste zorgen van een ondernemer gaan over wanbetalers. Wat kun je hier aan doen? De problemen van je slecht betalende klant kun je natuurlijk niet oplossen, maar je kunt je er wel voor behoeden. Tegenwoordig kun je eenvoudig de financiële betrouwbaarheid van je nieuwe of bestaande klant nakijken door een kredietcheck te doen. Een kredietcheck geeft je geen 100% zekerheid, maar het geeft wel een beeld van het betaalgedrag van de klant en jij kunt tijdig beslissen of je wel of geen zaken met dit bedrijf wilt doen. Bij De Raadgevers Incassoservice kun je gelijk de kredietcheck aanvragen.

Incasso

Heb je er alles aan gedaan om de onbetaalde factuur betaald te krijgen, maar laat de klant niets van zich horen? Dan gaat het je zo langzamerhand (té) veel tijd en energie kosten. Ook bij dit probleem kun je gelukkig een steuntje in de rug krijgen. Door het inschakelen van De Raadgevers Incassoservice ben je deze last van je schouders kwijt en kun je je tijd en energie besteden aan zaken die er toe doen. Ook creëer je weer een snellere cashflow voor je bedrijf. Met een incassobureau achter je bedrijf, sta je sterk. En de incassospecialisten bij De Raadgevers bijten zich vast in élke zaak. Ben je nog geen abonnee? Probeer het nu gratis. Dien hier gratis je factuur gratis in ter incasso.

Onbeperkte incassoservice

Het kan natuurlijk zijn dat je liever je debiteurenbeheer zelf in de hand houdt om kosten te besparen. We weten namelijk dat ondernemers juridisch advies soms te duur vinden en dat het lastig is om te beoordelen of het werk gedaan is voor de prijs je die ervoor hebt betaald. Bij De Raadgevers Incassoservice zijn we gelukkig transparant. Voor een vaste lage prijs per maand kun je namelijk onbeperkt al je onbetaalde facturen laten incasseren door onze incassospecialisten en heb je ook nog eens een bedrijfsjurist tot je beschikking. Tot aan het gerechtelijk traject verrichten we allerlei werkzaamheden voor je. Denk daarbij aan het versturen van aanmaningen, bellen met de debiteur om afspraken te maken en natuurlijk doen we er alles aan om de betaling betaald te krijgen. Meer weten over deze onbeperkte incassoservice? Klik op de onderstaande button.

Start typing and press Enter to search