MVO wat levert het op

Wat levert MVO mijn bedrijf nu eigenlijk op? Je komt het te weten tijdens de Inspiratiedag MVO op 25 juni! Op 12 mei heb je van ons een uitnodiging ontvangen voor de Inspiratiebijeenkomst MVO die op 25 juni 2015 wordt georganiseerd door De Raadgevers in samenwerking met Zienergie. Wil je ook antwoord op de vraag “Hoe breng ik duurzaam ondernemen in de praktijk?”, dan mag je deze inspiratiebijeenkomst niet missen. Je kunt je hier direct aanmelden.

Wat kom je te weten?
Inzicht in wat MVO inhoudt en wat het jouw bedrijf oplevert. Je krijgt inzichten waarom MVO een kans is voor jouw organisatie. Termen als waardecreatie, risicomanagement, kwaliteitsverhoging en kostenbesparing, werkvermogen en duurzame inzetbaarheid spelen hierbij een rol. Inspiratie opdoen voor de implementatie van MVO in je eigen organisatie, door middel van verschillende praktijkcases, die worden gepresenteerd. Maurice Beijk, duurzaamheidsmanager van Unipro – de vloerenfabrikant, licht toe waarom Unipro de groenste fabriek van Nederland heeft gebouwd.

Kennisworkshops
Met twee praktische workshops wordt ingezoomd op specifieke onderwerpen: duurzame inzetbaarheid en CO2 reductie. Zo krijg je antwoord op de vraag: ‘Wat levert het mijn bedrijf nu eigenlijk op?’. Deze worden gepresenteerd als ‘People’ en ‘Planet. Kies de workshop die bij je past. Volg een sessie die zich richt op de CO2 footprint en reductie hiervan of kom juist meer te weten over het onderwerp duurzame inzetbaarheid van personeel.

Inschrijven
Deelname is geheel kosteloos, of je nu abonnee of geen abonnee bent. Ben je enthousiast om dit evenement in Antropia in Driebergen-Zeist bij te wonen? Schrijf je dan direct in via service@deraadgevers.nl

Start typing and press Enter to search