Maak nu gebruik van onze tool voor het WAB aanbod.

Vanwege de WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans) moet iedere oproepkracht die 12 maanden of langer voor jullie organisatie werkt in januari 2020 een aanbod voor een vaste arbeidsomvang krijgen. Het zogenaamde WAB aanbod. Minimaal gelijk aan het gemiddeld aantal gewerkte uren in de afgelopen 12 maanden.

Tool:

De Raadgevers heeft een handige tool online beschikbaar om dit proces in te richten. Met deze tool krijgt de oproepkracht een schriftelijk aanbod voor vaste uren. Het antwoord van de oproepkracht wordt vervolgens vastgelegd en verwerkt. Accepteert de oproepkracht het aanbod, dan volgt automatisch een addendum op de arbeidsovereenkomst welke direct online ondertekend kan worden op iedere smartphone, tablet of computer. Wijst de oproepkracht het aanbod af, dan volgt bevestiging dat partijen op flexibele basis verder gaan. Na 12 maanden ontvang je weer een seintje dat deze medewerker opnieuw een WAB aanbod moet krijgen.

Het aanbod:

Wij bieden deze tool aan voor € 25,00 excl. btw (voor abonnees € 20,00) per oproepkracht. Bij 50 of meer oproepkrachten is maatwerk mogelijk.

Geïnteresseerd in deze handige tool? Of benieuwd welke overeenkomsten nog meer gemaakt kunnen worden door middel van deze tool? Neem dan contact op met een van onze juristen via 088-1331133.

Start typing and press Enter to search