Goed beginnen in 2015

Weer een volledig nieuw jaar voor de boeg. Een jaar vol nieuwe kansen. Mogelijkheden die zich voordoen waar je als ondernemer baat bij hebt. Het liefst loop je niet tegen belemmeringen aan, zoals klanten die niet betalen, langdurig verzuim van medewerkers of een ander conflict. De Raadgevers zet zich ook dit jaar in om jou als (nieuwe) klant het gewenste werk uit handen te nemen en kan je helpen om 2015 goed te beginnen. Bijvoorbeeld met ons vernieuwde incassotraject, onze kennis op gebied van duurzame inzetbaarheid en onze modelovereenkomsten die je kosteloos kunt downloaden van de website.

Incassotraject
Wanneer jouw klanten te lang wachten met het betalen van facturen of dit simpelweg verzuimen, kan dit zorgen voor vervelende situaties. Het kan leiden tot stressvolle momenten, liquiditeitsproblemen en mogelijk zelfs een faillissement. Niet iets waar je op zit te wachten. Wanneer je abonnee bij De Raadgevers bent, nemen wij deze zorg kosteloos voor je uit handen. Jij vertelt ons welke facturen niet betaald zijn, wij doen de rest. Door ons in te schakelen en snel te handelen, voelt de wanbetaler druk en heb je meer kans op een succesvolle incassering. Leiden de aanmaningen niet tot een betaling? Ook dan kunnen wij je verder helpen door de wanbetaler te dagvaarden. We zullen dan het traject vervolgen. Wil je meer weten over ons incassotraject of wil je een zaak bij ons neerleggen? Neem dan gerust contact op met onze incassospecialist de heer mr. Jelle Brouwer (jbrouwer@deraadgevers.nl).

Duurzame inzetbaarheid
De duurzame inzetbaarheid is een zeer actueel thema als we het hebben over de verschuiving van de pensioengerechtigde leeftijd. Dit betekent dat personeel langer in dienst zal blijven en dus baat heeft bij een prettige werkomgeving. Voor een fijne werksfeer is het van belang om je medewerkers gezond en gemotiveerd te houden. De Raadgevers staat je hierin bij door in beeld te brengen waar jouw personeel het beste op ingezet kan worden; nu en in de toekomst. Dit doen we door middel van de Work Ability Index-vragenlijst. Een lijst die het werkvermogen meet. De gezondheid, competenties, normen en waarden en leiderschapsstijl worden hierin getoetst. Het is wetenschappelijk aangetoond dat positief werkvermogen bijdraagt aan de productiviteit van medewerkers en dat dit de kans op uitval vermindert. Blik op Werk is de licentiehouder van deze wetenschappelijke methode. De Raadgevers is gecertificeerd om deze methode toe te passen in jouw organisatie. Wil je zo’n project starten? Grote kans dat je recht hebt op subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds! Wil je er meer over weten? Je kunt contact opnemen met onze personeelsadviseur mevrouw drs. Hilde te Braak (htebraak@deraadgevers.nl).

Modelovereenkomsten
Ben je abonnee bij De Raadgevers? Dan kun je kosteloos gebruik maken van al onze modelovereenkomsten op de website. De Raadgevers helpt je ondernemen en ook hier nemen wij graag een stukje werk voor je uit handen. Natuurlijk zijn onze overeenkomsten grondig gecheckt. Je kunt ze dus direct gebruiken. Na het invullen van het contract, lezen wij graag met je mee om ze te controleren op de specifieke situatie. Nog geen abonnee? Dan kun je enkele overeenkomsten downloaden. Nieuwsgierig naar meer? Vraag gerust informatie op over onze diverse abonnementssoorten bij het secretariaat (service@deraadgevers.nl).

Abonnementen
Wil je altijd juridisch en P&O advies bij de hand hebben? Dat kan al vanaf €34,95 per maand, door een van onze abonnementen af te sluiten. Je kunt gratis workshops bijwonen, telefonisch advies inwinnen, contracten downloaden en voor een gereduceerd uurtarief je zaken door ons laten behartigen. Je hebt liever geen abonnement maar er is wel sprake van een vervelende zaak? Geen probleem. Ook voor losse opdrachten kun je ons inschakelen. Wil je een abonnement afsluiten of wil je meer informatie? Je kunt contact opnemen met het secretariaat (service@deraadgevers.nl).

Start typing and press Enter to search