De Raadgevers en Straetus incasso

Voor de klanten van De Raadgevers is het bekend dat wij ondersteuning bieden bij incasso dossiers. Via het incassoportaal kun je een dossier uploaden en helpen wij met de verschillende stappen bij een incassotraject, van sommatie tot gerechtelijke procedure. De afgelopen jaren hebben al vele klanten gebruik gemaakt van deze service.

Om het bovenstaande nog beter en eenvoudiger te maken is De Raadgevers vanaf 1 oktober 2022 een samenwerking aangegaan met Straetus. Straetus is een landelijk werkende organisatie voor incasso- en debiteurenbeheer. Met de samenwerking wordt het voor de klanten van De Raadgevers nog eenvoudiger om incassodossiers aan te leveren en op te volgen. Bovendien wordt het debiteurenbeheerproces vereenvoudigd.

Hoe dan?

Met de samenwerking biedt Straetus haar ondersteuning op debiteurenbeheer voor een gereduceerd tarief aan. Deze service betreft een koppeling met jouw eigen financiële administratie waarbij de herinneringen, aanmaningen en in gebrekestelling in het proces worden opgenomen. Automatisch en op het moment dat je zelf bepaalt, met de toon die jij wenst, ontvangen jouw debiteuren vanuit jouw eigen organisatie de herinnering tot en met ingebrekestelling. Door dit proces te automatiseren volgt, wanneer deze stappen niet tot betaling hebben geleid, als vanzelf de eerste communicatie vanuit De Raadgevers naar jouw debiteur. Deze service is en blijft dezelfde zoals je van De Raadgevers gewend bent met korte lijnen, snelle acties en focus op resultaat.

Resultaat

Met deze samenwerking wordt het debiteurenbeheer een vanzelfsprekend onderdeel van je financiële proces. Er gaat geen tijd en aandacht verloren; alle stappen in het proces van factuur tot betaling zijn geborgd.

Meer weten? Bel met De Raadgevers via 088-1331133 of mail naar service@deraadgevers.nl

Start typing and press Enter to search