Beurs inzet op maat 2015

Op 2 en 3 november 2015 vindt het vakevent Inzet op Maat plaats. Een event wat helemaal gericht is op HR professionals en (lijn)managers die zich bezig houden met duurzame inzetbaarheid van personeel. Tijdens deze twee beursdagen kun je jezelf laten informeren en inspireren. Samen met Countus en Subvention is De Raadgevers vertegenwoordigd op deze beurs en nodigen wij je graag uit om onze stand te bezoeken.
Wist je dat je productiever en efficiënter kunt werken met € 10.000 subsidie voor jouw werknemers?
Investeren in je medewerkers zorgt ervoor dat je bedrijf sterk en toekomstbestendig blijft. Een hoger rendement, productiever en efficiënter werken. Dat klinkt elke ondernemer natuurlijk als muziek in de oren. Met subsidie van Europa kunt je direct aan de slag!

Benut al je krachten met één uniek concept…

Het unieke concept van De Raadgevers, Countus en Subvention maakt dat je realtime op de beurs jouw project gaat opzetten met specialisten. Samen geven wij je inzicht in de knelpunten binnen jouw organisatie en maken we een voorstel. Vervolgens wordt direct de subsidie voor je aangevraagd. We slaan de handen in één en gaan gelijk met de verbeterslag voor jouw organisatie aan het werk. Hierbij worden werknemers uit alle lagen van de organisatie betrokken om een optimaal draagvlak te creëren.

Waarmee kunnen we jou helpen?

  • Als een van de eerste aanbieders in Nederland stellen wij een bedrijfs- of organisatiescan op via de personal en company radar van professor Illmarinen.
  • Daarnaast werken we nog met veel andere instrumenten van het NPDI.
  • Uitvoeren van onderzoek naar duurzame inzetbaarheid van werknemers en het implementeren van verbeteringen.
  • Met onze duurzame inzetbaarheidsprojecten kun je in aanmerking komen voor subsidie. Wij nemen het hele subsidietraject voor je uit handen.

Beursfacts op een rij

Wanneer? 2 en 3 november 2015
Waar? Congrescentrum 1931 Brabanthallen, Den Bosch
Openingstijden? 10:00 uur tot 17:00 uur
Exposanten? Bekijk de deelnemerslijst
Toegangskaarten? Bestel jouw gratis toegangskaarten
Programma? Bekijk het programma

Het Huis van Werkvermogen

Het werkvermogen en de factoren die er invloed op hebben, werden door de hierboven genoemde professor Ilmarinen samengevat in het Huis van Werkvermogen.
Het dak van het huis is het werkvermogen en steunt op de vier daaronder liggende verdiepingen. Een goed werkvermogen draagt bij aan duurzame inzetbaarheid. Een goed werkvermogen krijg je wanneer de eerste drie verdiepingen in evenwicht zijn (wat de medewerker kan en wil) met de vierde verdieping (die aangeeft wat de organisatie verlangt).

Start typing and press Enter to search