25 juni inspiratiebijeenkomst maatschappelijk verantwoord ondernemen mvo

Hoe breng ik duurzaam ondernemen in de praktijk? Hoe is duurzaam ondernemen nu concreet te maken? Welke MVO-kansen zijn interessant voor jouw bedrijf? De Raadgevers organiseert samen met haar zusterorganisatie Zienergie een unieke Inspiratiebijeenkomst MVO. Na afloop ga je naar huis met een schat aan MVO inspiratie en praktische kennis die je direct kunt toepassen in jouw bedrijf.

Unieke spreker: Maurice Beijk – Unipro
Maurice Beijk, MVO ambassadeur van Unipro, vertelt een inspirerend verhaal over hoe Unipro MVO en duurzaamheid in de bedrijfsvoering heeft verankerd. Unipro staat bekend als duurzame koploper, heeft de ‘groenste fabriek van Nederland’ gebouwd en is genomineerd voor de ‘Koning Willem 1 Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap.’
Daarnaast wordt via twee praktische workshops ingezoomd op specifieke People en Planet onderwerpen: duurzame inzetbaarheid en CO2 reductie. Zo krijg je antwoord op de vraag: ‘Wat levert het mijn bedrijf nu eigenlijk op?’

Voor wie?
Ben je ondernemer en nieuwsgierig naar wat MVO voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom!

Wat kom je te weten?
Inzicht in wat MVO inhoudt en wat het jouw bedrijf kan opleveren.
Inzichtelijk waarom MVO een kans is voor jouw organisatie.
Inspiratie opgedaan voor de implementatie van MVO in jouw eigen organisatie, door middel van verschillende praktijkcases die worden gepresenteerd.

Waar en wanneer?
De inspiratiebijeenkomst MVO vindt plaats op donderdag 25 juni 2015 bij Cultuur -en congrescentrum Antropia in Driebergen-Zeist van 14.30 uur tot 18.00 uur.

Programma
14:30 uur Inloop
15:00 uur Welkom en introductie
15:15 uur Spreker: Maurice Beijk – Unipro
15:45 uur Pauze
16:00 uur

Workshops
1. Planet: CO2 footprint en reductie
2. People: Duurzame inzetbaarheid
17:00 uur Profit: Wat levert het op?
17:30 uur Borrel

Inschrijven
Deelname is geheel kosteloos. Ben je enthousiast om dit evenement bij te wonen? Schrijf je dan direct in via het aanmeldformulier op de site van Zienergie.

Deze bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Start typing and press Enter to search