Binnenkort seminar juridisch en digitaal datalek proof

Binnenkort nodigen we je uit voor onze seminar inzake de Wet Melding Datalekken. Per 1 januari 2016 is deze wetgeving ingetreden en tot nu toe ervaren we veel vragen van onze klanten over dit onderwerp. Reden genoeg voor ons om hier een gratis seminar in te organiseren!

Juridisch en digitaal datalek-proof

Het seminar zal niet alleen de juridische kant van de Wet Melding Datalekken belichten. Uit onze praktijk vernemen we namelijk dat, naast het juridisch willen beperken van de risico’s, ook het zorgen voor een veilig ICT systeem een groot vraagstuk is.

De Raadgevers en Flevo ICT

Daarom zal Arend Jan te Velde van Flevo ICT ook spreken tijdens dit seminar. Sinds enige tijd werkt De Raadgevers namelijk samen met Flevo ICT. Dit bedrijf is specialist in het verzorgen van technische systemen en organisatorische beschermingsmaatregelen in ICT systemen.

Het seminar zal op 19 april om 15:00 plaatsvinden in Dronten. De definitieve uitnodiging inclusief meer informatie zal via onze nieuwsbrief worden verzonden. Wil je zeker zijn van een plekje? Je kunt je alvast aanmelden via onderstaand inschrijfformulier:

Start typing and press Enter to search