Workshop wet werk en zekerheid de diepte in

De Raadgevers en The AdminPeople organiseren op donderdag 2 april de workshop Wet Werk en Zekerheid – De diepte in.

Wat?
De Raadgevers en The AdminPeople verzorgen dit voorjaar een actieve workshop, waarin dieper in gegaan wordt op de Wet Werk en Zekerheid. Bijvoorbeeld het belang van een volledig personeelsdossier en welke maatregelen je kunt treffen voor een goede dossieropbouw.

Daarnaast gaat op 1 juli 2015 het tweede deel van de Wet Werk en Zekerheid van start. De ketenbepaling wordt aangepast en het ontslagrecht verandert drastisch. Langzaam maar zeker komen er onbedoelde effecten aan het licht en wordt de snelle invoering van onder andere de transitievergoeding als ‘politieke haast’ omschreven. Deze en andere actuele ontwikkelingen en de effecten hiervan op jouw organisatie zullen wij met je bespreken.

Wil je weten wat dit voor jou als ondernemer betekent en hoe je kunt inspelen op deze ontwikkelingen? Meld je dan aan voor deze workshop. Naast onze kennisdeling zullen wij ook al je vragen beantwoorden.

Waar
The AdminPeople
Van Rietlaan 19
3461 HW Linschoten

Programma
17:00 – 17:30: inloop + drankje
17:30 – 18:15: workshop deel I
18:15 – 18:30: pauze
18:30 – 19:15: workshop deel II
19:15: – ? : borrel

Deelname
Deelname is kosteloos voor abonnees van De Raadgevers. Je kunt je vóór vrijdag 27 maart aanmelden via service@deraadgevers.nl. Vermeld daarbij met hoeveel personen je aanwezig zult zijn en welke cao er op jouw organisatie van toepassing is. Ook vernemen we graag de eventuele vragen. Ben je geen abonnee maar wel geïnteresseerd? Vraag dan naar de voorwaarden: bel 088-1331133 of mail naar het bovenstaande mailadres.

Start typing and press Enter to search