Binnenkort workshop wet werk en zekerheid de diepte in

De Raadgevers en The AdminPeople verzorgen dit voorjaar weer een actieve workshop, waarin dieper in gegaan wordt op de Wet Werk en Zekerheid. Bijvoorbeeld wat het belang is van een volledig personeelsdossier en welke maatregelen je kunt treffen voor een goede dossieropbouw.
Daarnaast gaat op 1 juli 2015 het tweede deel van de Wet Werk en Zekerheid van start. De ketenbepaling wordt aangepast en het ontslagrecht verandert drastisch. Langzaam maar zeker komen er onbedoelde effecten aan het licht en wordt minister Asscher ervan beschuldigd dat de snelle invoering van onder andere de transitievergoeding vooral ‘politieke haast’ heeft. Deze en andere actuele ontwikkelingen en de effecten hiervan op jouw organisatie zullen wij bespreken.

Ontvang je onze nieuwsbrief? Dan zal je binnenkort de persoonlijke uitnodiging voor deze workshop in je mailbox ontvangen. Deelname aan de workshop is voor abonnees van De Raadgevers en voor klanten van The AdminPeople gratis bij te wonen. Ben je geen klant van De Raadgevers? Meld je aan voor de nieuwsbrief en vraag naar de voorwaarden voor deelnemen.  Dat kan via service@deraadgevers.nl.

Start typing and press Enter to search