header-ontzorg-abonnementen

Premium

Meest gekozen

Als ondernemer en werkgever loop je tegen allerlei wettelijke verplichtingen aan. Verplichtingen als een Functionaris Gegevensbescherming door de nieuwe AVG wetgeving of een klokkenluidersregeling zijn nog maar een paar voorbeelden. In aanvulling op het abonnement “Basic” biedt ons Premiumpakket diverse standaard HR-documenten en een AVG-scan en analyse.

Eigen bedrijfsjurist

Met dit abonnement heb je op alle werkdagen direct de beschikking over je eigen bedrijfsjurist. Voor vragen en overleg over alle verschillende rechtsgebieden kan je altijd terecht bij jouw eigen aanspreekpunt.

Onbeperkt consult per telefoon en e-mail

Je kunt onbeperkt eerstelijns advies vragen over korte vragen die snel door ons beantwoord kunnen worden. Even overleggen brengt helderheid en behoedt je voor foute beslissingen.

Contracten check

Door jou aangeleverde contracten reviewen wij niet alleen op juridisch gebied, maar we kijken ook breder: is een contract werkbaar in de praktijk?

Personeelsrendementsscan

Deze scan biedt inzicht in alle personele aangelegenheden. Het inzicht wat je door deze scan verkrijgt, leidt tot onmiddellijke besparingen. Hierbij wordt gekeken naar bijvoorbeeld de verplichte contracten en protocollen, maar houden we ook een gebalanceerde inrichting van je onderneming in het oog.

Incasso

Iedere ondernemer kent slecht betalende klanten en betwiste vorderingen, vaak omdat er kwestie is over een ondergeschikt detail van de vordering. De incassoservice van De Raadgevers maakt het u makkelijk, spaart u tijd en levert geld op. Belangrijk: vreemde ogen dwingen en de relatie met uw klant blijft intact.

Download platform

Onze abonnees kunnen contracten op diverse rechtsgebieden gratis downloaden voor eigen gebruik. Alle contracten zijn grondig getoetst door onze juristen en door u direct te gebruiken. Bij vragen is een telefoontje naar uw eigen jurist voldoende voor uw contract op maat.

Workshops

Wij organiseren workshops voor onze abonnees over uiteenlopende actuele juridische onderwerpen. U krijgt praktische en bruikbare tips en oplossingen waar u direct mee aan de slag kunt.

Standaard HR-documenten

Als ondernemer en werkgever dien je allerlei voorzieningen te treffen op personeelsgebied. Met het Premiumpakket ben je voorzien van de juiste ondersteuning op cruciale momenten om grote problemen te voorkomen. Je bent en blijft ook voorzien van de juiste HR-procedures zoals de klokkenluidersregeling, bezwaarprocedures en het verzuimprotocol, die periodiek worden gecheckt.

AVG-scan en analyse

Met de AVG-scan en analyse kun je je documenten eenvoudig laten scannen op conformiteit met de AVG. Ook weet je in één oogopslag of je voldoet aan de eisen van deze strenge verordening. Met een helder advies weet je waar je staat. Zo worden hoge boetes van de Autoriteit Persoonsgegevens voorkomen.

PREMIUM

€ 119,95 / excl. BTW p.m.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search