Bedankt voor uw aanmelding

Als abonnee van De Raadgevers kunt u direct gebruik maken van onze tools.

De Raadgevers tools

Contracten check

Wil je weten wat de juridische staat van je documenten zijn? Wij beoordelen die en uw ontvangt vervolgens advies en zo nodig op- en aanmerkingen over de documenten zodat u weet wat u aan de documenten heeft.

Download Platform

Heb je een standaard contract nodig? In ons platform stellen wij gratis voorbeeldcontracten en checklists ter beschikking. Vanzelfsprekend allemaal grondig getoetst door onze juristen en direct te gebruiken.

Incassoservice

Heeft u te maken klanten die slecht of niet betalen? Met de incassoservice van De Raadgevers maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. Bent u nog geen klant? Dan behandelen we je eerste dossier gratis!

Juridisch woordenboek

Juridische documenten kennen vaak een eigen taal. Weet je een betekenis van een woord niet, of niet helemaal zeker? Het juridisch woordenboek van De Raadgevers geeft inzicht in de betekenis van juridische woorden.

Kredietcheck

De kredietwaardigheid van uw klant te controleren? Na het invullen van de gegevens en het versturen van de aanvraag, ontvangt u binnen 2 werkdagen het kredietrapport van uw zakenrelatie.

Workshops

Meer weten over een onderwerp? Gedurende het jaar organiseren wij ruim 20 workshops. Deelname is gratis. Hierin behandelen wij actuele, bruikbare en praktische oplossingen waar u direct mee aan de slag kunt. U kunt zelf ook onderwerpen aandragen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search